Перейти до основного вмісту

ЛІКАРНІ ПОЛТАВЩИНИ ЩОТИЖНЯ ОНОВЛЮЮТЬ ІНФОРМАЦІЮ ПРО НАЯВНІСТЬ “ДОСТУПНИХ ЛІКІВ”

Перевірити залишки лікарських засобів та медичних виробів, придбаних за кошти державного та місцевих бюджетів, у вашій лікарні можна на сервісі poltava.liky.ua, де усі медичні заклади Полтавської області щотижня публікують цю інформацію.

Шукати можна за медичними закладами (http://poltava.liky.ua/#/hospital/H) або за назвами лікарських засобів (http://poltava.liky.ua/#/medication )

Також можна скористатись сервісом Ліки Контроль, або встановити додатком в телефоні. У цьому сервісі можна перевірити чи виписані пацієнту ліки є в Національному переліку лікарських засобів – списку препаратів, які лікарні мають закуповувати обов’язково.

До нього входить 427 діючих речовин від найбільш поширених хвороб та станів.

А ще можна знайти дешевші аналоги, перевірити, чи входять потрібні хворому препарати до програми «Доступні ліки», ознайомитися з офіційними інструкціями застосування препаратів, перевірити реєстрацію препарату в Україні, контроль заборонених серій препаратів, копії документів про заборону, виключити з пошуку компоненти-алергени.

База даних оновлюється двічі на добу.

© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230