В ОДА ПЛАНУЮТЬ ПІДПИСАТИ МЕМОРАНДУМ ПРО ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ З ПОЛТАВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ

23 лютого о 10.00  в к. 621 Полтавської облдержадміністрації (вул. Соборності, 45) відбудеться урочисте підписання меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Полтавською облдержадміністрацією та Полтавською міською радою. Захід відбудеться за участі голови облдержадміністрації Валерія Головка та Полтавського міського голови Олександра Мамая. 

Як зазначають у Полтавській ОДА, метою меморандуму є вдосконалення системи надання адміністративних послуг шляхом створення зручних та комфортних умов для їх отримання, збільшення кількості та покращення якості надання адміністративних послуг. Безпосередньо це стосується реалізації комплексного інвестиційного проекту яким передбачено будівництво сучасного «Центру надання послуг в м.Полтаві» по вул. Соборності за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів. Майбутній Центр буде надавати понад 300 послуг населенню області та в першу чергу обласного центру міста Полтави.
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230