ДЕПУТАТИ ПОГОДИЛИ ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПРОГРАМ ТА ФІНАНСУВАННЯ: ВІДБУЛАСЯ БЮДЖЕТНА КОМІСІЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛРАДИ

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном. На розгляд депутатів винесли 12 питань, а також ряд заяв та звернень. 

У роботі комісії взяли участь перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький, керівники департаментів та управлінь ОДА, керівники обласних організацій, установ, підприємств.
Голова обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Світлана Янко проінформувала про внесення змін до цільової регіональної програми “Власний дім” на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням тринадцятої сесії обласної ради сьомого скликання від 31.01.2017.

Вона зазначила, що реалізація Програми суттєво впливає на стан соціальної та виробничої сфери села, даючи змогу підвищувати привабливість проживання та роботи в області. Але, у зв’язку з незадовільним фінансуванням Програми у минулі роки, забудовникам доводиться чекати черги на отримання кредиту більше двох років.

– Просимо підтримати зміни до Програми на 2017-2020 роки та виділення коштів із загального фонду обласного бюджету у сумі 2,6 млн грн на фінансування програми “Власний дім”, – зазначила Янко.

Депутати підтримали винесення даного питання на наступну сесію Полтавської обласної ради, яка відбудеться 16 лютого.

Загалом, депутати розглянули питання: про внесення змін до Програми підтримки населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Полтавської області для виконання заходів з енергозбереження на 2015-2020 роки; про внесення змін до Програми розвитку та підтримки ПОКП «Аеропорт-Полтава» на 2017 – 2020 роки; про зміни до обласного бюджету на 2017 рік; про внесення змін до показників обласного бюджету на 2018 рік; про затвердження розпоряджень голови обласної ради; про внесення змін до рішення сьомої сесії обласної ради сьомого скликання від 14 червня 2016 року № 141 «Про надання згоди ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» на передачу майна під заставу Миргородській міській раді»; про перейменування Полтавського обласного комунального підприємства «Аеропорт Полтава» в Полтавське обласне комунальне підприємство  «Полтавський аеропорт ім. Івана  Мазепи»; про результати засідання конкурсної комісії на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад області; звернення про укладення договорів позички (безоплатного користування); про використання орендної плати Департаментом агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації на 2018 рік; про погодження Порядку розподілу та використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансову підтримку організаційної діяльності обласних громадських організацій інвалідів, ветеранів, учасників бойових дій та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; про План випуску соціально значущих видань місцевих авторів, що видаються за кошти обласного бюджету на 2018 рік. Та розглянули ряд заяв та звернень.



© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230