В ПОЛТАВІ ПОВІДОМИЛИ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ ЗМІНУ ТАРИФІВ НА ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ ДЛЯ ПОТРЕБ НАСЕЛЕННЯ

Виробничий підрозділ “Полтавське територіальне управління” філії “Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд” ПАТУкраїнська залізниця” повідомляє про намір здійснити зміну тарифів на транспортування та постачання теплової енергії для потреб населення. Повідомляють на сайті Полтавської міської ради.



До уваги мешканців житлових будинків, розташованих у м. Полтава за адресою: Деповська 2, 4.
Транспортування та постачання теплової енергії здійснюється за тарифами, встановленими рішенням виконавчого комітету Полтавської міської ради від 26.12.2014 № 212 «Про встановлення тарифів на транспортування та постачання теплової енергії для потреб населення ВП «Полтавське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» ДП «Південна залізниця», у розмірі:
– тариф на транспортування теплової енергії – 26,99 грн/Гкал;
– тариф на постачання теплової енергії – 2,63 грн/Гкал.
З часу введення тарифів змінилась вартість основних складових тарифу на транспортування та постачання теплової енергії – вартість електроенергії збільшилась на 44%, розмір середньої заробітної плати для виробничого персоналу збільшився на 63%, вартість води та водовідведення зросла у 5 разів, що призвело до необхідності перерахунку витрат для тарифів на транспортування та постачання теплової енергії.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» ВП «Полтавське територіальне управління» філії «БМЕС» ПАТ «Укрзалізниця» проведений розрахунок економічно-обґрунтованих планових витрат на транспортування та постачання теплової енергії.
У результаті проведених розрахунків вартість електроенергії в собівартості тарифу на транспортування та постачання теплової енергії становить – 40,5%, води та водовідведення – 0,8%, матеріали та запасні частини – 6,4%, витрати на оплату праці – 38%, інші прямі витрати (амортизація, ЄСВ) – 12%, загальновиробничі витрати – 2,3%.
Структура тарифу на транспортування та постачання теплової енергії в розрізі елементів витрат має наступний вигляд:
ВП «Полтавське територіальне управління» філії «БМЕС» ПАТ «Укрзалізниця» розраховані тарифи на транспортування та постачання теплової енергії у розмірі:
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в усній та письмовій формі до 27.10.2017 року на адресу ВП «Полтавське територіальне управління» філії «БМЕС» ПАТ «Укрзалізниця»: м. Полтава, вул. Сакко, 124а, тел. 51-30-91.
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230